Мотори.ком.мк форум

  1. Претставување

   Нов возач? Или едноставно нов си на сајтот? Повели, напиши некој збор за себе.

   Теми:
   40
   Мислења:
   360
  2. Мото клубови

   Место за претставување на мото клубови. Објави, соопштенија, фотографии од собири, странски клубови...

   Теми:
   3
   Мислења:
   26
  1. Мото настани

   Родендени на клубови, собири, журки..

   Теми:
   24
   Мислења:
   231
   Последно: 10 години Мотори.ком.мк Admin, 6 Sep 2017
  2. Патеписи

   Репортажи од патувања на нашите моторџии низ целиот свет

   Теми:
   14
   Мислења:
   170
  3. Мото почетоци

   Малку историја и по некоја пожолтена црно-бела фотка. Македонските мото почетоци....

   Теми:
   3
   Мислења:
   66
  4. Викенд возења

   Кој бил, каде бил, со кого бил, што видел, како си поминал на викенд возењето...

   Теми:
   13
   Мислења:
   269
  1. Сервис

   Сите прашања и одговори поврзани со сервис на моторите

   Теми:
   47
   Мислења:
   1.038
  2. Опрема и делови

   Дискусија за мото опрема и делови за мотори

   Теми:
   42
   Мислења:
   477
   Последно: M4 GP izduv Boomer, 18 Jun 2017
  3. Слики и видеа

   Фотки и видеа од мотори, место за се што мислите дека е интересно да се сподели

   Теми:
   17
   Мислења:
   207
  4. Општо

   Општа дискусија за мотори

   Теми:
   100
   Мислења:
   1.788
   Последно: Проблем со електрика Danilo Stankovik - KROKO, 22 Sep 2017 во 16:45
  5. Мото спорт

   Дискусија за секакви мото трки и вести од мото спортот
   Теми:
   5
   Мислења:
   27
   Последно: MotoGP 2016 kolestepanov, 13 Apr 2016
  1. Сервис

   Сите прашања и одговори за сервис на скутери

   Теми:
   24
   Мислења:
   240
  2. Опрема и делови

   Дискусија за мото опрема и делови за скутери

   Теми:
   9
   Мислења:
   115
  3. Слики и видеа

   Фотки и видеа од мотори, место за се што мислите дека е интересно да се сподели

   Теми:
   3
   Мислења:
   39
  4. Се за скутерите

   Општа дискусија за скутери

   Теми:
   12
   Мислења:
   62
  1. Прашања, поплаки, пофалби, желби..

   Место за прашања поврзани со форумот, поплаки, желби...се што ви лежи на душа, овде.

   Теми:
   11
   Мислења:
   63