27/28/29 ЈУЛИ 2018, мото дом ЏИНКА, планина Плачковица, дружба, забава, свирка, повеќе информации наскоро

  • 27 Јули 2018 - 29 Јули 2018
  • Mото дом ЏИНКА
  • Планина Плачковица, Радовиш
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Oваа година МК Конзули ќе го организира својот мото собир на 11ти Август (Сабота). Местото на одржување и детали во врска со собирот ќе следат набрзо.

  • 11 Август 2018 - 11 Август 2018
  • Сè уште непознато
  • Битола
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Повеќе информации наскоро.

  • 01 Септември 2017 - 01 Септември 2017
  • Сè уште непознато
  • Прилеп
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Организирате мото настан?

Доколку сакате вашиот настан да биде додаден во листата пополнете ја формата во продолжение: